Limusiini - Varkaus

Limusiini

Yritykset

Yrityksillä voi olla monenlaisia tarpeita kuljetuksen laadun suhteen. Limusiinikyyti voi olla palkinto työntekijälle esimerkiksi tämän lähtiessä eläkkeelle tai yhteinen juhlahetki tuotelanseerauksen tai -kaupan onnistuttua. 

Limusiiniajo on hieno tapa muistaa sinulle tärkeitä henkilöitä, sillä kyytiläiset muistavat ajelun pitkään, kenties koko ikänsä. Myös työntekijä voi varata limusiinin esimerkiksi työpaikkaa vaihtaessaan ja huolehtia siitä, että hänen läksiäisensä muistetaan! Limusiiniajo sopii myös edustamiseen ja merkkihenkilöiden kuljetukseen pikkujouluja ja muita yhteisiä tapahtumia unohtamatta.

Yksityisasiakkaat

Jos juhlapäivissä tuntuu toistuvan tietty kaava, voi yksityisasiakas piristää mitä tahansa merkkipäivää fiinillä kyydillä. Yksiä perinteisimmistä limusiiniajoista ovat vanhojentansseihin ja niiden jatkoille, armeijasta vapautumiseen sekä ylioppilasjuhliin liittyvät kyydit. Kun kyseessä on tärkeä yhteinen hetki, haluat taatusti matkustaa tapahtuman arvolle sopivalla tavalla. Ykkösluokan kuljetus kuuluu asiaan häissä ja miksei myös hääpäivinä, kun haluat osoittaa arvostusta kumppaniasi kohtaan. Samoin limusiinilla voi vaalia ketä tahansa läheistä esimerkiksi syntymäpäivinä sekä isän- ja äitienpäivinä.

Vinkki: limusiini sopii erityisen hyvin yllätysjuhliin, esimerkiksi polttareihin. Mikä loksauttaisikaan leuan paremmin kuin se, että pihaan lipuu Lincoln, jonka sisällä odottaa jääkaappikylmä virvoke?

Lincoln Town Car 1997 -limusiini (1+8 paikkaa)

Ulkoa Lincolnin legendaarinen ”limo” on klassikko, mutta sen katto ja sisustus on hiljattain päivitetty ajanmukaisiksi. Tämä kaikilla herkuilla varustettu arvoauto on suunniteltu tekemään tähtihetkistä ikimuistoisempia sekä edustamaan yrityksesi tärkeimmissä tilaisuuksissa.

Limusiinin varustelu 

  • kaksi ilmastointia
  • televisio ja dvd-soitin
  • kaksi jääkaappia
  • kaksi samppanjacooleria
  • äänentoistolaitteet
  • kolme pehmeää nahkasohvaa
  • tunnelmallinen LED-valaistus

Limusiinin hinnasto

Limusiiniajelu yhdistetään glamouriin, mutta hinnan ei tarvitse olla taivaissa. Taksi Esa Nykänen kyyditsee limusiinilla Varkaudessa kilpailukykyiseen hintaan.

  • Ensimmäinen tunti 130 euroa
  • Toinen tunti 80 euroa
  • Puoli tuntia (30 min) 70 euroa

Pidemmät ajot ja Varkauden ulkopuolella tapahtuvat ajot sovitaan tapauskohtaisesti.

Tehdäänkö juhlapäivästäsi unelmien täyttymys vai tarvitsetko muuten vain kyydin?

Taksi Esa Nykänen tarjoaa laadukkaat limusiini palvelun Varkaudessa ja lähikunnissa. Limusiini on jäänrikkoja joka tilanteessa – olipa kyseessä sitten firman edustustehtävä, juhlat tai mikä tahansa tärkeä tilaisuus, jonka haluat muistettavan vielä pitkään niin ihmisten mielissä kuin valokuvissa. Limusiini sopii täydellisesti myös yllätettävän juhlakalun lyömiseen ällikällä. Palvelemme samalla ystävällisellä ja asiantuntevalla otteella kaikki erilaiset asiakkaamme vauvasta vaariin. Kyllä, lasten synttäreitäkin on vietetty limusiinissa! 

Pirskeet voivat alkaa jo autosta! Mutta varo: kun seuraavan kerran matkustat linja-autolla, se voi tuntua yllättävän tylsältä…

Yhteystiedot

Taksi Esa Nykänen

Puh: 050 356 7530

info@limusiinivarkaus.fi